Lækre opskrifter fra Stampenborg's køkken

  1. Orangesauce til risalamande

    Orangesauce til risalamande

    Oprettet d.

    Den klassiske kirsebærsauce til risalamanden er der bestemt ikke noget galt med. Men alligevel kan det være sjovt med forandring, og denne variant blev særdeles vel modtaget ved et af vores vin og tapas-arrangementer. Opskriften...
  2. Rødvinsmarinerede svesker

    Rødvinsmarinerede svesker

    Oprettet d.

    RØDVINSMARINEREDE SVESKER – nok til et stort sylteglas   En herlig vinterdessert, der kan serveres med flødeskum, fed creme fraiche eller en skefuld god vaniljeis. 500 g...
  3. Ged i svøb

    Ged i svøb

    Oprettet d.

    Jeg brugte hakket gedekød til denne mormor-agtige ret, som er stærkt inspireret af en opskrift fra Allan Ømands store bog om bacon, men hakket grisekød eller kalv og gris kan sikkert også bruges. Resultatet med...
  4. JORDBÆRMOUSSE MED MANDELCRUMBLE

    JORDBÆRMOUSSE MED MANDELCRUMBLE

    Oprettet d.

    Til 6 personer: 450 g jordbær 75 g flormelis 3 blade husblas 2 1/2 dl piskefløde   100 g smør 100 g mandelmel 100 g sukker 100 g hvedemel   Opskriften er hentet...
  5. Porre-kartoffelsuppe

    Porre-kartoffelsuppe

    Oprettet d.

    Til 4 personer: det hvide af 3 porrer i skiver 750 g skrællede kartofler 50 g smør 1 dl hvidvin 3 kviste timian 1/2 laurbærblad 2,5 dl liter vand 2,5 dl fjerkræfond 2 dl...
  6. November 2016: Gratineret græskar

    November 2016: Gratineret græskar

    Oprettet d.

    Denne opskrift fik jeg af en fransk husmor et af de første år, jeg boede dernede. Den er såre simpel, men absolut velsmagende, hvis man er til græskarrenes mildt sødlige smag: Man skærer et Hokkaido...