Kunde- & Privatlivspolitik

Kunde- & Privatlivspolitik
Vi videresælger ikke personlige oplysninger og videregiver ikke dine personlige oplysninger til andre, de er kun registreret i vores kundekartotek. Vi behandler din mailadresse og oplysninger om dine køb hos Stampenborg indtil det ikke længere er relavant, dvs. du kan til enhver tid få slettet dine oplysninger hvis du ikke længere ønsker at vi opbevarer dine data.

For at du kan indgå aftale med Stampenborg, har vi brug for følgende oplysninger:
. Navn
. Adresse
. Telefonnummer
. E-mail adresse
. Dine betalingsoplysninger (men vi gemmer dem ikke)

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål, at kunne levere varen til dig, da det er nødvendigt for, at vi kan opfylde vores del af handlen. Personoplysningerne registreres hos Stampenborg og opbevares i op til fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Har du valgt forsendelse med transportfirma, vil dine leveringsoplysninger blive overgivet til dem, med henblik på at få leveret dine varer.

Når der indsamles personoplysninger via vores hjemmeside, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.

Ejeren og de ansatte for Stampenborg har adgang til de oplysninger, der registreres om dig.

Den dataansvarlige hos Stampenborg er: Hanne Damtoft Johansen

Vi opbevarer og transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret.

Som registreret hos Stampenborg har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til mail@stampenborg.dk

Nyhedsbrev
Hvis du har tilmeldt dig Stampenborg’s nyhedsbrev, har du aktiv sagt ja til at vi må sende dig markedsføring på email, fx konkurrencer, tilbud m.v

Du tilmeldes vores nyhedsbrev via formularen i menuen i toppen af vores hjemmeside, via pop-up vinduer m.v. Ved at deltage i vores konkurrencer, hvor i Vi beder dig om din e-mail adresse, vil du også blive tilmeldt vores nyhedsbrev.