30.08.19 kl. 18.30: Caféaften med Kenn Lending

275,00 DKK

Vi fortsætter vores nye aktivitet: caféaften med musik fra nærområdet. Meningen er at lave et afslappet, hyggeligt og nærværende arrangement i en rimelig prisklasse. 

Vi har en af Danmarks største blueslegender boende ganske tæt på, så vi er stolte af at kunne præsentere musikeren Kenn Lending, der denne aften giver en solo-koncert. Kenn Lending har spillet i et utal af danske og internationale bands: vi nævner i flæng "Himmelexpressen", samarbejdet med den amerikanske blues pianist Champion Jeck Dupree fra New Orleans og ikke mindst Kenns eget blues band, Kenn Lending Blues Band, der for få år siden fejrede 35 års jubilæum.

 

Som solist har Kenn Lending efterhånden udviklet sin helt egen stil, hvor han lader de blå toner fra hans guitar og poesien i sangene fra Mississippi’s plantager, “heale” det fremmødte publikums sårede hjerter – hvis de skulle have brug for dét. Den form for Blues som Kenn Lending repræsenterer, kan nemlig føres direkte tilbage til en traditionel vestafrikansk ceremoni, til renselse af sjælens kvaler. Med andre ord – det er livsglæden der er i højsædet, når Kenn spiller blues!

 

Inden koncerten serverer vi en dejlig tapastallerken med godt brød til.

 

Status: tilbage
stk.