JETTE TORP JULEKONCERT, 12.12.2017 kl. 18.30

575,00 DKK

NU TÆNDES TUSIND JULELYS… og det gør der også i publikums øjne, når Jette Torp fylder rummet med sin smukke stemme og sit store nærvær. Sammen med musikeren Jan Kaspersen på guitar, fløjte, sang og saxofon tager Jette Torp publikum med på en både højtidelig, smuk og indimellem humoristisk julerejse. Jette siger selv om julekoncerterne:

 

"Hvert år, når julen nærmer sig, elsker Jan og jeg at finde julesangkassen frem, genopfriske de sange og salmer vi slet ikke kan komme udenom, Dejlig er den himmel blå - nu tændes tusind julelys o.a. og samtidig gå på jagt efter nye tekster og julemelodier. I år faldt valget bl.a. på Kim Larsen Endelig Jul og den svenske Jul, Jul strälande jul. Fællessang med publikum er en fast del af vores julekoncerter og vi kommer også altid på et tidspunkt omkring Irland med en sang eller to akkompagneret af fløjte, guitar og a capella sang”.

 

Vi ved af erfaring, at Jette og Jan leverer en meget flot præstation. Det er 3. gang, de besøger os, og de to foregående koncerter har været både særdeles velbesøgte og meget populære.

 

Inden koncerten serverer vi en 3 retters koncertmenu, der naturligvis har noget med jul at gøre.

Status: Aktiv
stk.

Kunder der har købt dette produkt har også købt