Koncerter på Stampenborg

Vi arrangerer koncerter året rundt med både kendte og mindre kendte kunstnere. Vi spænder vidt rent musikalsk - fra opera til rock. Det helt specielle ved koncerterne er, at vores spillested er lille. Så lille, at man kommer helt tæt på musikerne. Akustikken er derudover i top, og stemningen er intim og hyggelig.

Vi har f.eks. præsenteret Billy Cross og Aske Jacoby, Theessink og møller, Helge Engelbrecht og Naboerne fra Ansager, Lasse og Mathilde, Mike Andersen, Miriam Mandipira og operasanger Per Bach Nielsen.


Koncerterne kombineres i de fleste tilfælde med et hyggeligt måltid mad og god vin.

 
 
26.01.18.kl. 18.30: IRSK AFTEN MED DENIS MCLAUGHLIN

Der er altid en helt speciel stemning, når vi afholder vores irske aften med Denis. Alle er forventningsfulde og ser frem til nogle suverænt hyggelige timer med masser af god musik og højt humør. Denis kan hele det klassiske irske repertoire og dertil kommer lidt egne kompositioner og et par sidespring til skotske sange. Han kommer alene denne aften - hvilket vi har prøvet mange gange tidligere, så vi kan godt garantere, at han kan fylde rummet ud... Pris: 400 kr
 
Som sædvanlig er der middag kl. 18.30, og Denis går på scenen kl. 20.

 

 

 
 
24.02.18 kl. 18.30: VIGGO SOMMER & HIS BACKHOWLERS

Vær med til at fejre Viggo Sommers 60 års fødselsdag og ikke mindst hans 47 års scenejubilæum.

Med sit faste orkester gennem 5 år – The Backhowlers - tager Viggo på fødselsdawsturné.  Nye sange er på vej, og orkesteret har været i studiet for at indspille én af dem: ”Æ Danseorkester”.

Bandet har siden 2012 år spillet et væld af succesfulde koncerter i forsamlingshuse og på små og store spillesteder, og det har været intimt, hylende morsomt og ikke mindst musikalsk leg på højt niveau. Kort sagt: musikalsk sit-down comedy – på jysk!
 

Viggo Sommer and his Backhowlers åbner dørene til en aften med en grov blanding af Viggo Sommers vestjyske sange, lidenskabelige saxofonsoloer, vandrehistorier, forrygende tangentspilleri, glemte vittigheder, funklende improvisationer og det helt store grin!! Alt monteret på en kærlig bund af The Blues…..Vestjysk blues & røverhistorier!

 

Bandet er: Viggo, "chefen" Sommer: guitar, sang, entertainment, Ulrik “Blowjob” Bust - saxofon,kor, perc. m.m.,  Niels Ole “snild o æ finger” Thorning - Piano,orgel,perc. m.m. 

 

Inden koncerten serverer vi en 3 retters menu, der er inkluderet i prisen på 500 kr.

 

 

 

17.03.2018 kl. 18.30: THEESSINK  & MØLLER
 

Endnu en gang er vi så heldige at lægge hus til en af de få koncerter med et par af de bedste bluesspillere, når de turnerer sammen i Danmark.
 
Er man til gedigen, velspillet blues, så er man til ”Theessink & Møller.” Hver for sig er de kapaciteter i genren. Sammen er de en feinschmecker-oplevelse, der giver både gåsehud og smil på læben. Den kompetente blues duo er garant for, at publikum får en intens og medrivende koncert. Repertoiret består af sange fra Hans Theessinks fyldige bagkatalog krydret med numre fra den traditionelle blues root genre, som duoen mestrer så flot. Fremført med Theessinks dybe, varme baryton går det lige i eftertænksomme blueshjerter.
 
Inden koncerten serverer vi en velsmagende koncertmenu, der er inkluderet i prisen på 600 kr

 

 

 

23.06.18 kl. 18.30: THOMAS KJELLERUP - SANKT HANS
Thomas Kjellerup er en af de kendteste visesangere i Danmark og har turneret landet rundt - mange gange. Det store gennembrud var "Annis sang" i 1991, og siden da har Thomas Kjellerup haft den ene succes efter den anden. Han er en af de få musikere, der i dag magter at stå alene på en scene en hel aften med en akustisk guitar og sin stemme.
Vi har efterhånden fået tradition for at fejre Sankt Hans på Stampenborg, og det nyder vi selv meget. Først spiser vi en god dansk middag af friske råvarer, dernæst dejlig dansk musik og i pausen tænder vi bålet og synger Sankt Hans Visen. Vi har allerede haft glæden af Thomas Kjellerups optræden til Sankt Hans to gange og kan stå inde for, at hans tilstedeværen betyder dansk sommeraften af den bedste af slagsen.
 
 
 
 
17.11.18 kl. 18.30: CLAUDE BOURBON - SPANSK BLUES OG MIDDELALDER

Vi kan vel kalde ham en ægte trubadur, franskmanden med bopæl i England og med et turné-program, der kan gøre en helt svimmel. Claude er klassisk uddannet på guitaren, som han håndterer på en helt unik måde. Han er fascineret af middelaldermusikken, men også af blues, og ofte formår han netop at give de store klassiske mesterværker en drejning mod blues, som er overraskende og stemningsfyldt på én gang. Claude har gæstet os et par gange, og publikum har nydt oplevelsen af denne kunstner, som udstråler musikalitet og seriøsitet.