Koncerter på Stampenborg

Vi arrangerer koncerter året rundt med både kendte og mindre kendte kunstnere. Vi spænder vidt rent musikalsk - fra opera til rock. Det helt specielle ved koncerterne er, at vores spillested er lille. Så lille, at man kommer helt tæt på musikerne. Akustikken er derudover i top, og stemningen er intim og hyggelig.

Vi har f.eks. præsenteret Billy Cross og Aske Jacoby, Theessink og møller, Helge Engelbrecht og Naboerne fra Ansager, Lasse og Mathilde, Mike Andersen, Miriam Mandipira og operasanger Per Bach Nielsen.


Koncerterne kombineres i de fleste tilfælde med et hyggeligt måltid mad og god vin.

 

 

 

 

23.06.18 kl. 18.30: THOMAS KJELLERUP - SANKT HANS
Thomas Kjellerup er en af de kendteste visesangere i Danmark og har turneret landet rundt - mange gange. Det store gennembrud var "Annis sang" i 1991, og siden da har Thomas Kjellerup haft den ene succes efter den anden. Han er en af de få musikere, der i dag magter at stå alene på en scene en hel aften med en akustisk guitar og sin stemme.
Vi har efterhånden fået tradition for at fejre Sankt Hans på Stampenborg, og det nyder vi selv meget. Først spiser vi en god dansk middag af friske råvarer, dernæst dejlig dansk musik og i pausen tænder vi bålet og synger Sankt Hans Visen. Vi har allerede haft glæden af Thomas Kjellerups optræden til Sankt Hans to gange og kan stå inde for, at hans tilstedevær betyder dansk sommeraften af den bedste af slagsen.
 
 
 
 
17.11.18 kl. 18.30: CLAUDE BOURBON - SPANSK BLUES OG MIDDELALDER

Vi kan vel kalde ham en ægte trubadur, franskmanden med bopæl i England og med et turné-program, der kan gøre en helt svimmel. Claude er klassisk uddannet på guitaren, som han håndterer på en helt unik måde. Han er fascineret af middelaldermusikken, men også af blues, og ofte formår han netop at give de store klassiske mesterværker en drejning mod blues, som er overraskende og stemningsfyldt på én gang. Claude har gæstet os et par gange, og publikum har nydt oplevelsen af denne kunstner, som udstråler musikalitet og seriøsitet.

 
 
24.11.18 kl. 18.30: JULEKONCERT MED JETTE TORP, JAN KASPERSEN OG MARIA ISABEL EDLUND
 

Julekoncerten 2018 med Jette Torp, Jan Kaspersen og Maria Isabel Edlund er et nyt, forfriskende og stærkt bud på en både smuk og særlig koncertoplevelse hen under jul.

Repertoiret består af klassiske julesalmer, fællessang med publikum, engelske og amerikanske Christmas Carols samt danske og svenske julesange - akkompagneret af guitar, cello, fløjte, sopransaxofon og smukt kor.

En ny jule CD udkommer i starten af november og er ligeledes indspillet i den nye konstellation med strygere. CD'en indeholder både kendte danske julesange - og salmer samt en helt ny skrevet julesang.