Koncerter på Stampenborg

Vi arrangerer koncerter året rundt med både kendte og mindre kendte kunstnere. Vi spænder vidt rent musikalsk - fra opera til rock. Det helt specielle ved koncerterne er, at vores spillested er lille. Så lille, at man kommer helt tæt på musikerne. Akustikken er derudover i top, og stemningen er intim og hyggelig.

Vi har f.eks. præsenteret Billy Cross og Aske Jacoby, Theessink og møller, Helge Engelbrecht og Naboerne fra Ansager, Lasse og Mathilde, Mike Andersen, Miriam Mandipira og operasanger Per Bach Nielsen.


Koncerterne kombineres i de fleste tilfælde med et hyggeligt måltid mad og god vin.

 

 

30.08.19 kl. 18.30: CAFÉAFTEN MED KENN LENDING

 

Vi fortsætter vores nye aktivitet: caféaften med musik fra nærområdet. Meningen er at lave et afslappet, hyggeligt og nærværende arrangement i en rimelig prisklasse. 
Vi har en af Danmarks største blueslegender boende ganske tæt på, så vi er stolte af at kunne præsentere musikeren Kenn Lending, der denne aften giver en solo-koncert. Kenn Lending har spillet i et utal af danske og internationale bands: vi nævner i flæng "Himmelexpressen", samarbejdet med den amerikanske blues pianist Champion Jeck Dupree fra New Orleans og ikke mindst Kenns eget blues band, Kenn Lending Blues Band, der for få år siden fejrede 35 års jubilæum.

Som solist har Kenn Lending efterhånden udviklet sin helt egen stil, hvor han lader de blå toner fra hans guitar og poesien i sangene fra Mississippi’s plantager, “heale” det fremmødte publikums sårede hjerter – hvis de skulle have brug for dét. Den form for Blues som Kenn Lending repræsenterer, kan nemlig føres direkte tilbage til en traditionel vestafrikansk ceremoni, til renselse af sjælens kvaler. Med andre ord – det er livsglæden der er i højsædet, når Kenn spiller blues!

Inden koncerten serverer vi en dejlig tapastallerken med godt brød til.
 

 Inden koncerten serverer vi en dejlig tapastallerken med godt brød til.

 

 

 

 

05.10.19 kl. 18.30: MIRIAM MANDIPIRA OG TROELS JENSEN

 

Danmarks nye store jazz, blues & gospelsangerinde Miriam Mandipira fra Zimbabwe blev i slutningen af september 2016 kåret som årets danske blues-navn, og vi har allerede haft hende på besøg med bandet "Her Danish Friends". Denne gang kommer hun med en af Danmarks "grand old men" i blues-sammenhæng, Troels Jensen. Han har i sin lange karriere spillet sammen med en række blues-legender, og da han første gang hørte Miriam Mandipira synge, belsuttede han, at han ville arbejde med hende. Hun er en alsidig kunstner, der er inspireret af blandt andre Ella Fitzgerald, Etta James, Bessie Smith og Aretha Franklin og har optrådt ved adskillige kirkekoncerter, på spillesteder og festivaler landet over.

 

 

 

 

26.10.19 kl. 18.30: TAYLOR - by Kaspersen, Vuust & Fogh

 

Vi har tidligere oplevet Jan Kaspersen på Stampenborg sammen med Jette Torp. Jan er en fantastisk mange-facetteret musiker med smuk stemme, og da han opfordrede os til at lave en aften sammen med et par lige så dygtige musikere, Kristian Fogh og Peter Vuust, hvor trioen synger sig igennem en perlerække af James Taylors store sange - ja så kunne vi ikke sige nej. Det bliver en dejlig aften - ingen tvivl om det!