Koncerter på Stampenborg

Vi arrangerer koncerter året rundt med både kendte og mindre kendte kunstnere. Vi spænder vidt rent musikalsk - fra opera til rock. Det helt specielle ved koncerterne er, at vores spillested er lille. Så lille, at man kommer helt tæt på musikerne. Akustikken er derudover i top, og stemningen er intim og hyggelig.

Vi har f.eks. præsenteret Billy Cross og Aske Jacoby, Theessink og møller, Helge Engelbrecht og Naboerne fra Ansager, Lasse og Mathilde, Mike Andersen, Miriam Mandipira og operasanger Per Bach Nielsen.


Koncerterne kombineres i de fleste tilfælde med et hyggeligt måltid mad og god vin.

 
 
 

 

23.06.kl. 18.30: Lasse og Mathilde - Sankt Hans
Lasse og Mathilde - den folkekære fynske duo - er de helt rette til at optræde til Stampenborgs Sankt Hans aften. I 2015 fejrede de 40 års jubilæum; det var i 1975, at Mathildes første soloplade, Pigesind, med tekster af Tove Ditlevsen og musik af Lasse Helner, udkom. Og siden da har de produceret mængder af dejlig musik og sat musik til tekster af f.eks. Poul Henningsen og Piet Hein. Den 23.06. bliver en aften med violin, guitar og to varme stemmer, et mix af blues, poesi, lidt jazz, lidt rock og en dejlig stemning og hygge. En koncert med gode minder, der appellerer til genhør og gensyn.

Inden koncerten serverer vi traditionen tro en sommerlig koncertmenu, og i pausen tænder vi Sankt Hans bålet og synger Midsommervisen.

 

 

 
 

02.09. kl. 18.30: Bøtker & Bødiker: musikalsk komik

Bøtker og Bødiker er en duo, der serverer det, man kan kalde musikalsk komik. Sjove historier veksler med flotte musikalske øjeblikke, hvor ikke mindst vokalharmonierne gør indtryk. Alex Bødiker er især kendt som en fjerdedel af meget populære Willys Kaffeklub, men han kan også opleves rundt omkring som konferencier, foredragsholder og meget andet. Christian Bøtker er konservatorieuddannet pianist, og har i en 3-års periode også været med i Willys Kaffeklub. Derudover er han en efterspurgt pianist. Så glæd jer til en munter og melodisk aften, hvor vi som sædvanlig lægger ud med en koncertmenu kl. 18.30, hvorefter de optrædende indtager scenen kl. 20.
 

 
 
18.11.kl. 18.30: Mike Andersen solo
Rødekro-drengen, der er blevet en af Danmarks helt store blues-musikere kommer på besøg med en solo-optræden, der afslører, at nok er han dansk – og lokal, men hans udtryk er fuldstændigt internationalt. Hans kærlighed til de gamle blueslegender er tydelig, men den sammensætning af blues og soul, han leverer, er bestemt hans egen. Mike har en flot og stærk stemme og et spændende og avanceret guitarspil – og så er han en fin, klassisk sangskriver og en glimrende fortæller.  Mike fik Aabenraa Musikråds pris  i 2013 og han gæstede os i 2016, hvor der var udsolgt. Vi kan derfor love jer en flot musikalsk oplevelse. Bemærk, at Mike spiller ét langt sæt på 75 minutter fra kl. 20. Kl. 18.30 serverer vi en 3-retters koncertmenu.
 
 
 
 
12.12.kl. 18.30: JETTE TORP: JULEKONCERT

NU TÆNDES TUSIND JULELYS… og det gør der også i publikums øjne, når Jette Torp fylder rummet med sin smukke stemme og sit store nærvær. Sammen med musikeren Jan Kaspersen på guitar, fløjte, sang og saxofon tager Jette Torp publikum med på en både højtidelig, smuk og indimellem humoristisk julerejse. Jette siger selv om julekoncerterne:

 

"Hvert år, når julen nærmer sig, elsker Jan og jeg at finde julesangkassen frem, genopfriske de sange og salmer vi slet ikke kan komme udenom, Dejlig er den himmel blå - nu tændes tusind julelys o.a. og samtidig gå på jagt efter nye tekster og julemelodier. I år faldt valget bl.a. på Kim Larsen Endelig Jul og den svenske Jul, Jul strälande jul. Fællessang med publikum er en fast del af vores julekoncerter og vi kommer også altid på et tidspunkt omkring Irland med en sang eller to akkompagneret af fløjte, guitar og a capella sang”.

Inden koncerten serverer vi en 3 retters koncertmenu, der naturligvis har noget med jul at gøre.