Koncerter på Stampenborg

Vi arrangerer koncerter året rundt med både kendte og mindre kendte kunstnere. Vi spænder vidt rent musikalsk - fra opera til rock. Det helt specielle ved koncerterne er, at vores spillested er lille. Så lille, at man kommer helt tæt på musikerne. Akustikken er derudover i top, og stemningen er intim og hyggelig.

Vi har f.eks. præsenteret Billy Cross og Aske Jacoby, Theessink og møller, Helge Engelbrecht og Naboerne fra Ansager, Lasse og Mathilde, Mike Andersen, Miriam Mandipira og operasanger Per Bach Nielsen.


Koncerterne kombineres i de fleste tilfælde med et hyggeligt måltid mad og god vin.

 

 

01.06.19 kl. 18.30: CAFÉAFTEN MED TAPAS OG THE CLOWNS

 

Vi søsætter en ny aktivitet: caféaften med musik fra nærområdet. Meningen er at lave et afslappet, hyggeligt og nræværende arrangement i en rimelig prisklasse. Musikgenrerne kan gå fra opera til rock, og maden, vi serverer inden koncerten,  er enkel, men velsmagende. Til vores første arrangement i denne kategori tilbyder  vi en dejlig aften i selskab med The Clowns fra Haderslev.
The Clowns laver musik, der både er iørefaldende og med kant. Det er pop-rock med melodien i fokus og en karakteristisk vokal sunget af tekstforfatter og komponist Mette Kjær Østergaard-Nielsen. Numrene farves med den kendtegnende signatur-guitar spillet af Micolai Schartau Andersen. De to andre bandmedlemmer er Henrik Fogh Jensen og Morten Østergard-Nielsen. The Clowns har noget på hjerte: fortællinger, drømme og refleksioner over livet i med-og modgang er gennemgående temaer i tekstuniverset. Inden koncerten serverer vi en dejlig tapastallerken med godt brød til.
 

 

 

 

23.06.19 kl. 18.30: KRISTIAN LILHOLT TRIO

 

Det er blevet en tradition på Stampenborg at kombinere Sankt Hans aften, bålafbrænding og Midsommervise med dejlige toner. Og dem får vi rig dosis af denne aften, hvor Lilholt trio med Kristian Lilholt, Ida Virenfeldt og Lasse aflægger visit. Kristian Lilholts musik er noget af det mest iørefaldende og indbydende, Danmark kan byde på i øjeblikket. Glæd jer til en dejlig oplevelse, hvor vi naturligvis indleder med en tre retters koncertmenu.

 

 

 

 

05.10.19 kl. 18.30: MIRIAM MANDIPIRA OG TROELS JENSEN

 

Danmarks nye store jazz, blues & gospelsangerinde Miriam Mandipira fra Zimbabwe blev i slutningen af september 2016 kåret som årets danske blues-navn, og vi har allerede haft hende på besøg med bandet "Her Danish Friends". Denne gang kommer hun med en af Danmarks "grand old men" i blues-sammenhæng, Troels Jensen. Han har i sin lange karriere spillet sammen med en række blues-legender, og da han første gang hørte Miriam Mandipira synge, belsuttede han, at han ville arbejde med hende. Hun er en alsidig kunstner, der er inspireret af blandt andre Ella Fitzgerald, Etta James, Bessie Smith og Aretha Franklin og har optrådt ved adskillige kirkekoncerter, på spillesteder og festivaler landet over.

 

 

 

 

26.10.19 kl. 18.30: TAYLOR - by Kaspersen, Vuust & Fogh

 

Vi har tidligere oplevet Jan Kaspersen på Stampenborg sammen med Jette Torp. Jan er en fantastisk mange-facetteret musiker med smuk stemme, og da han opfordrede os til at lave en aften sammen med et par lige så dygtige musikere, Kristian Fogh og Peter Vuust, hvor trioen synger sig igennem en perlerække af James Taylors store sange - ja så kunne vi ikke sige nej. Det bliver en dejlig aften - ingen tvivl om det!