Koncerter på Stampenborg

Vi arrangerer koncerter året rundt med både kendte og mindre kendte kunstnere. Vi spænder vidt rent musikalsk - fra opera til rock. Det helt specielle ved koncerterne er, at vores spillested er lille. Så lille, at man kommer helt tæt på musikerne. Akustikken er derudover i top, og stemningen er intim og hyggelig.

Vi har f.eks. præsenteret Billy Cross og Aske Jacoby, Theessink og møller, Helge Engelbrecht og Naboerne fra Ansager, Lasse og Mathilde, Mike Andersen, Miriam Mandipira og operasanger Per Bach Nielsen.


Koncerterne kombineres i de fleste tilfælde med et hyggeligt måltid mad og god vin.

 

 
 
06.10.18 kl. 18.30: MIKE ANDERSEN
Så får vi ham på besøg igen - "Rødekro-drengen", der er blevet et stort, stort blues-navn. nok er han dansk – og lokal, men hans udtryk er fuldstændigt internationalt. Hans kærlighed til de gamle blueslegender er tydelig, men den sammensætning af blues og soul, han leverer, er bestemt hans egen. Mike har en flot og stærk stemme og et spændende og avanceret guitarspil – og så er han en fin, klassisk sangskriver og en glimrende fortæller.  Mike fik Aabenraa Musikråds pris  i 2013 og han gæstede os i både 2016 og 2017, hvor der var udsolgt. Vi kan derfor love jer en flot musikalsk oplevelse. Bemærk, at Mike spiller ét langt sæt på 75 minutter fra kl. 20. Kl. 18.30 serverer vi en 3-retters koncertmenu.
 
 
17.11.18 kl. 18.30: CLAUDE BOURBON - SPANSK BLUES OG MIDDELALDER

Vi kan vel kalde ham en ægte trubadur, franskmanden med bopæl i England og med et turné-program, der kan gøre en helt svimmel. Claude er klassisk uddannet på guitaren, som han håndterer på en helt unik måde. Han er fascineret af middelaldermusikken, men også af blues, og ofte formår han netop at give de store klassiske mesterværker en drejning mod blues, som er overraskende og stemningsfyldt på én gang. Claude har gæstet os et par gange, og publikum har nydt oplevelsen af denne kunstner, som udstråler musikalitet og seriøsitet.

 
 
24.11.18 kl. 18.30: JULEKONCERT MED JETTE TORP, JAN KASPERSEN OG LIVE JOHANSSON
 

Julekoncerten 2018 med Jette Torp, Jan Kaspersen og Maria Isabel Edlund er et nyt, forfriskende og stærkt bud på en både smuk og særlig koncertoplevelse hen under jul.

Repertoiret består af klassiske julesalmer, fællessang med publikum, engelske og amerikanske Christmas Carols samt danske og svenske julesange - akkompagneret af guitar, cello, fløjte, sopransaxofon og smukt kor.

En ny jule CD udkommer i starten af november og er ligeledes indspillet i den nye konstellation med strygere. CD'en indeholder både kendte danske julesange - og salmer samt en helt ny skrevet julesang.

 

 

 

10.03.19 kl. 18.30: THEESSINK OG MØLLER - BLUES NÅR DET ER BEDST

 

Er man til gedigen, velspillet blues, så er man til ”Theessink & Møller.” Hver for sig er de kapaciteter i genren. Sammen er de en feinschmecker-oplevelse, der giver både gåsehud og smil på læben. Den kompetente blues duo er garant for, at publikum får en intens og medrivende koncert. Repertoiret består af sange fra Hans Theessinks fyldige bagkatalog krydret med numre fra den traditionelle blues root genre, som duoen mestrer så flot. Fremført med Theessinks dybe, varme baryton går det lige i eftertænksomme blueshjerter.
 
Inden koncerten serverer vi en velsmagende koncertmenu, der er inkluderet i prisen.